MENU

Eco Beauty Wellness

0
5766
0
Eco Beauty Wellness on ekokampaamo ja -kauneushoitola Helsingissä. Tämä video oli Muuttuja-projektin ensimmäinen osa, jossa yritys halusi tarjota stressaavan ajanjakson läpikäyneelle Maijalle iloa elämään uuden lookin myötä. Vastasin videon kuvauksesta, valaisusta, leikkaamisesta, jälkitöistä ja animoinnista. ”Pinja on hyvin omistautunut alalleen ja tekee tarkkaa jälkeä. Hän otti huomioon kaiken tarvittavan, jotta saisimme hyvää materiaalia visuaalisuuden kannalta. Oikea Creative Mind -ihminen!” – Aila Soliman, CEO
Read More ›

Procountor Mini

0
5936
0
Finago Procountor on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, ja Procountor Mini on sen kevytversio mobiilissa. Tämä promootiovideo tehtiin, kun Procountor Miniin julkaistiin matkalaskuominaisuus. Matkalasku syntyy applikaatiolla helposti jo matkan aikana, ja kilometrit ja päivärahat lasketaan automaattisesti. Vastasin videon kuvakäsikirjoituksesta (yhdessä UX-tiimin kanssa), kuvaamisesta ja valaisusta, leikkaamisesta, jälkitöistä ja kissan lahjomisesta. Vastaava video leikattiin myös ruotsinkieliseen spiikkiin.
Read More ›

Procountor

0
5623
0
Finago Procountor on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, jolla yritys voi hoitaa useimmat tehtävänsä suoraan samassa ympäristössä kirjanpitäjänsä kanssa. Procountor kuudessa minuutissa on myynnillinen opastusvideo Procountorin tärkeimmistä ominaisuuksista yrittäjille. Vastasin videon kuvakäsikirjoituksesta, kuvaamisesta ja valaisusta, leikkaamisesta sekä jälkitöistä.
Read More ›